Probeer Amstelhof 1 maand uit en maak een sportieve start! 

Ontvang alle (start)info »

Zo werkt de testmaand... 

Je wordt lid voor een periode van 12 maanden

Maak je niet druk. Je zit nergens aan vast!

Binnen de 1e maand kun je gewoon weer stoppen

Met onze 100% tevrevredenheids garantie!

Bij Amstelhof hanteren wij géén opzegtermijn

Jij tevreden? Dan zijn wij tevreden! 
 

Kies het lidmaatschap dat het beste bij jou past

Keuze uit diverse mogelijkheden.
 

Herken jij de volgende vragen?

 Is fitness wel iets voor mij?

 Kan ik eerst de sfeer ervaren?

 Is er goede begeleiding bij Amstelhof?

 Hoe hou ik het sporten vol?

Wat snappen heel goed dat het lastig is een sportieve start te maken! Daarom bieden wij je de mogelijkheid dat je binnen de 1e maand kunt opzeggen als onze Club niet aansluit bij jouw verwachting(en). Fijn gevoel toch?

Wil jij Amstelhof 1 maand uitproberen? 

Ontdek Amstelhof!

Dit is wat andere mensen over Amstelhof zeggen... 

Ilse 

Ik heb al heel wat sportscholen aan de binnenkant gezien, maar door gebrek aan of slechte begeleiding stopte ik al snel weer. Mijn coach heeft ervoor gezorgd dat ik het sporten echt leuk ben gaan vinden en ik kan iedereen aanraden om Amstelhof zelf te ervaren.

Kitty 

Ik ben eind juli 2016 begonnen met sporten onder begeleiding van Kevin. Wat ik heel belangrijk vind is dat de sfeer in de Amstelhof heel goed is. Personeel en begeleiding is professioneel en heel relaxed. Ik heb nu weer zin om te sporten.

Anouk 

Professionele en gastvrije sportschool! Breed aanbod, goede voorzieningen en vriendelijk personeel. Alles wat je nodig hebt voor je sportmotivatie! Ik sport nog niet zo lang bij Amstelhof en had best wel een eisenpakket (was verwend bij andere sportschool), ben zeer tevreden.

Dit kun je ervaren tijdens de Testmaand...

 Alle fitnessfaciliteiten

 Zwembad en whirlpool

 Sauna en stoombad

 Meer dan 120 groepslessen per week

 Tennis, squash en badminton

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid tot kinderopvang en ontvang je begeleiding van een ervaren sportcoach (natuurlijk indien gewenst).

Probeer Amstelhof nog deze uit!

Wacht niet te lang en vraag direct de testmaand aan.

Wil jij alle (start)informatie ontvangen?

Wacht niet langer en probeer Amstelhof 1 maand uit!